Nederlands Deutsch

Agenda Herberg de Loohoeve

Muziek bij Herberg de Loohoeve

We gaan door! Elke derde zondag van de maand bouwen we onze bistro om tot een gezellige boel. Verschillende muzikanten komen langs, genieten van alle muziek en een drankje.

Gratis toegang | 14:30 – 17:30
21 april
19 mei
16 juni
21 juli
18 aug
15 sept
20 okt
17 nov
15 dec

Kom gezellig langs of reserveer om zeker te zijn van een plekje!

Lekker genieten van een borrelarrangement? Kies uit een van de borrelarrangementen (per 2, 4, 6.. personen) op deze middag en geniet van een hapje en een drankje tijdens de gezellige muziek van Harmen.

  1. 3 drankjes p.p. naar keuze met een luxe borrelplank €22,50 p.p.
  2. Fles huiswijn met een twee persoons borrelplank €21,50 p.p.
  3. 3 drankjes p.p. naar keuze met een bitterballen mix €18,50 p.p.
  4. 3 drankjes p.p. naar keuze met olijven- en noten mix €17,50 p.p.

Reserveer alvast een tafeltje op een van de gezellige middagen om zeker te zijn van een plekje. Reserveer hier.

Educatieve wandeling met Kynoloki

Ga er lekker op uit samen met jouw hond! Begin de ochtend met een kop koffie en samen met jouw hond met maken jullie onder begeleiding een fijne boswandeling door de Drentse natuur, waar de mogelijkheid is om allerlei vragen te stellen omtrent het gedrag van jouw hond en sluiten we de ochtend af met een lekkere lunch in onze herberg.

Start om 10:00
12 mei
15 september

Geef je op voor een leerzame middag samen met jouw hond. Voor €29,50 p.p. geniet je samen met jouw hond van een educatieve ochtend, een kop koffie met wat lekkers en een warme lunch.

Let op, beperkte opgave van 10 personen.

Vrije wandeling

Ook organiseren we gezellige vrije wandelingen waarbij je zelf met je hond een route door het bos loopt. Onderweg kom je een leuke grabbelton en andere leuke verrassingen voor jouw hond tegen. Deze wandelingen organiseren we op 2 juni en 13 oktober. De kosten voor deze wandeling zijn €10,- p.p. Stuur een MAIL om mee te doen!

Herberg de Loohoeve