Nederlands Deutsch

Kerst

Kerst bij Herberg de Loohoeve

Kerst is het ideale moment om te genieten samen met zijn tweeën, het gezin of de hele familie. Samen genieten van de mooiste tijd van het jaar in een warme omgeving met een feestelijk tintje. Tijdens de feestdagen, 25 en 26 december, hebben we een heerlijk Kerst- en wildmenu samengesteld naast onze reguliere dinerkaart met nét iets extra’s. Ook serveren wij onze heerlijke lunchgerechten die u van ons gewend bent.

Ook voor de kids hebben we een speciaal kerstmenu samengesteld. Geniet met je gezien, dan zorgen wij voor het feestelijke kerstgevoel!

Geef bij uw reservering aan of u gebruik wil maken van het kerst- of wildmenu. Voor onze reguliere gerechten hoeft u geen melding door te geven.

Let op! Er is een beperkte beschikbaarheid op deze dagen, dus reserveer snel! Vermeld bij uw reserveringen eventuele dieetwensen en/of allergieën.

Kerstarrangementen

Vier de feestdagen bij Herberg de Loohoeve en geniet een paar dagen van alle heerlijkheden uit onze bistro en rondom onze herberg met een van onze kerstarrangementen.

3-daags Kerstarrangement
2 overnachtingen, kerstontbijt, kerstdiners, kerstwandeling en kerstpresentje onder de kerstboom.
De prijs van dit arrangement is: €240,- per persoon op basis van 2 personen in standaard kamer.

4-daags Kerstarrangement
3 overnachtingen, kerstontbijt, kerstdiners, kerstwandeling, boomtoppen wandeling bij het Boomkroompad en kerstpresentje onder de kerstboom.
De prijs van dit arrangement is: €310,- per persoon op basis van 2 personen in standaard kamer.

Kerstwandeling

Doe mee met de kerstwandeling op Eerste Kerstdag. Vertrek tussen 13:00 en 14:00 vanaf onze herberg en wandel 5 km door de Drentse natuur. Begin met een lekkere kop koffie of thee vooraf en geniet onderweg in het bos van een heerlijke kop stevige soep van open vuur om lekker op te warmen.

De kosten voor de kerstwandeling zijn €12,50 p.p. Geef je hier op voor de wandeling.

Herberg de Loohoeve