Nederlands Deutsch

Feestje geven?

Een gezellige feestlocatie in Schoonloo, Drenthe.

Heb je iets te vieren: een verjaardag, jubileum, personeelsfeest, promotiefeest, speciaal diner of wil je gewoon gezellig wat organiseren? Onze herberg is hier uitermate geschikt voor. Ga je trouwen, dan is onze locatie ook als trouwlocatie geschikt. De plechtigheid kan namelijk ook bij ons plaatsvinden. Zowel buiten als binnen. Hoe romantisch, op ons het terras met uitzicht over onze vijver en de Drentse natuur.

Iets te vieren met grote groepen?

De ruimtes in onze herberg zijn volledig af te huren, zodat jij een privé feestje kan vieren met jouw eigen familie, vrienden of anders. Van een intiem feestje voor een kleine groep mensen tot een uitbundig feest waarbij het dak eraf gaat: alles is mogelijk. We hebben geen standaard pakketten, samen gaan we in gesprek om jouw ideale feestje samen te stellen. Van de ruimte tot aan de muziek en de borrels en de hapjes, wij kunnen veel voor een gezelschap regelen.


Beschikbaar voor dagdelen, een hele dag, een heel weekend met overnachting of zelfs meerdere dagen met overnachting. Gaat het feest door tot in de late uurtjes? Dan blijf je toch lekker ontbijten met iedereen de volgende ochtend. Uiteraard zijn lunch, diner en borrel ook mogelijk bij jouw feestje.

Samen gaan we er een ongelofelijke dag van maken. Bel ons voor meer informatie of kom gezellig langs en dan bespreken we alles door.

Buffetten

Gezellig samen iets te vieren, zowel zakelijk als informeel? Of wil je een bijeenkomst houden met een groep vanaf 20 personen?


Herberg de Loohoeve biedt een uitstekende locatie om met grote groepen iets te vieren en samen een hapje en een drankje te nuttigen. Ook beschikt onze herberg over meerdere kamers om eventueel te blijven overnachten.

Herberg de Loohoeve