Nederlands Deutsch

Bistro

Heerlijk uit eten in Schoonloo

Wij staan achter eerlijke producten, uit onze eigen streek. Groente, vlees, zuivel, brood en zelfs onze kroket komt uit de streek waar we zo trots op zijn. Uiteraard zijn veel van deze producten ook biologisch. We kiezen er heel bewust voor om niet een heel uitgebreide kaart te hebben, omdat we graag werken met verse producten. Toch willen we onze gasten iedere keer blijven verrassen. Daarom wisselen wij elk seizoen onze kaart.

Bekijk onze herfst menukaart hier.

NU te reserveren bij Herberg de Loohoeve: Mini-BBQ met een plank vol vlees, vis en vega op je eigen tafeltje. Mogelijk vanaf twee personen, te reserveren tot 14:00 op de gewenste dag.

Lijkt het je leuk om in klein gezelschap te barbecueën? Bij Herberg de Loohoeve kun je vanaf twee personen al heerlijk genieten van een samengestelde plank met vlees, vis en vega voor op de grill, en dat gewoon op je eigen tafeltje. Wij zorgen ervoor dat de kolen heet zijn, dat het vlees gemarineerd is en dat je kunt genieten van een drankje op ons prachtige terras.

Kom heerlijk bij onze buitenkachel zitten en laat je verrassen door dit bijzondere concept. Daarbij zijn onze minibarbecues ook zeer geschikt om heerlijke verse groente op te leggen. Kom genieten bij onze herberg!

Dineren bij Herberg de Loohoeve

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons een “goed bord eten” krijgt als je komt dineren. Dat betekent dat wij de producten zoveel mogelijk laten zoals ze zijn. Laat je verrassen door ons 3 gangen verrassingsmenu (vis, vlees, of vega), of kies één van onze andere eerlijke gerechten. Een goed bord eten voor een fatsoenlijke prijs, dat vinden wij belangrijk!

Onze keuken is op woensdag t/m zondag geopend voor het diner van 17:00 uur tot 21:00 uur.

Op maandag en dinsdag is het “eten wat de pot schaft” en sluit de keuken om 20.00 uur.

Reserveer een tafel in onze bistro.

Lunchen in Schoonloo

Ook onze lunchkaart bestaat uit mooie streekproducten. We hebben een heerlijke maaltijdsoep, ruim belegde tosti’s, verrassende maaltijdsalades en nog veel meer lokale lekkernijen. Heerlijke producten die zeker de moeite waard zijn om een keer te proberen. Voor iedereen die niet kan kiezen hebben we ook een ‘Twaalfuurtje‘. Een plank voor twee personen met allemaal lekkernijen.

En op maandag en dinsdag serveren wij de kleine lunch, vraag naar de gerechten. Kom gerust eens langs en geniet van een heerlijke lunch in onze herberg.

Reserveer een tafel in onze bistro.

Ontbijt van Herberg de Loohoeve

Onze uitgebreide ontbijtplank is niet alleen voor gasten die bij ons gelogeerd hebben. We bieden een rijke proeverij aan heerlijkheden die bij een goed ontbijt horen. Zie hier de kaart. We hebben geen buffet, dus je kunt lekker aan tafel blijven zitten voor verse koffie en thee. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je altijd bent voorzien van de producten die jij het lekkerst vindt. We staan altijd klaar om het jou zo goed mogelijk naar je zin te maken. Bij Herberg de Loohoeve hebben we geen vaste ontbijtzaal, dus je kunt lekker gaan zitten waar je wilt. Dat kan buiten zijn, in het restaurant, aan de stamtafel, in de loungeruimte en zelfs bij de houtkachel. Het is jouw moment om te genieten en rustig wakker te worden. Je kunt bij ons ontbijten van 8.00 uur tot 10:30 uur, maar uiteraard zijn andere tijden in overleg mogelijk.

Reserveer een tafel in onze bistro.

Herberg de Loohoeve