Nederlands Deutsch

Kerstpakketten markt Herberg de Loohoeve

Kerstmarkt voor bedrijven

Kerstpakket uitzoeken was nog nooit zo leuk! Bij Herberg de Loohoeve bieden we ook dit jaar weer een gezellige manier om kerstpakketten samen te stellen, namelijk: onze bedrijvenkerstmarkt!

Deze unieke ervaring is geschikt voor zowel kleine als grote groepen, tot wel 300 gasten. Of je nu een intiem uitje met je eigen bedrijf organiseert of een grootse viering plant, onze kerstmarkt biedt een persoonlijke touch aan het traditionele kerstpakket.

Hoe het werkt:

Tijdens onze bedrijvenkerstmarkt kunnen alle medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen, en dat op een manier die volledig past bij hun smaak! Geen standaard pakketten met wijn en kaasstengels, maar zorgvuldig uitgekozen cadeaus van lokale ondernemers uit de regio.

Stap voor stap:

Aankomst: Bij binnenkomst krijgt iedereen een tasje met muntjes, die fungeren als betaalmiddel voor de kerstcadeaus. De waarde van het kerstpakket bepaal je als bedrijf zelf.

Kerstmarktbeleving: De muntjes worden gebruikt om cadeaus uit te zoeken bij verschillende kramen. Denk aan de lokale bakker, een delicatessekraam, drogist, home en living, tuinder, slijterij, doe-het-zelf zaak en spelletjes. Het aantal benodigde muntjes per cadeau zorgt ervoor dat de exacte waarde voor de medewerkers niet zichtbaar is, waardoor iedereen op zijn eigen manier zijn kerstpakket kan samenstellen.

Borrel, diner, buffet of winter bbq: Geniet na de kerstmarkt van een hapje en drankje naar keuze. Stel met ons een arrangement samen die past bij jouw wensen en aantal medewerkers.

Neem hiervoor contact met ons op.

Richt naar eigen wens in

Onze bedrijvenkerstmarkt is flexibel en kan volledig naar jullie wensen worden ingericht. Organiseer je een kerstfeest met een kleine groep? Dan kunnen jullie samen met andere bedrijven langs de kraampjes lopen. Wil je liever een exclusieve kerstmarkt voor jouw bedrijf? Ook dat is mogelijk! We zorgen ervoor dat de markt precies aansluit bij de grootte van de groep en wensen.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden. Wil je dit jaar een kerstfeest organiseren waar nog lang over nagepraat wordt?

Stuur ons een mail om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we van jouw kerstviering een onvergetelijke ervaring!

Herberg de Loohoeve