Nederlands Deutsch

Bistro

Heerlijk uit eten in Schoonloo

Wij staan achter eerlijke producten, uit onze eigen streek. Groente, vlees, zuivel, brood en zelfs onze kroket komt uit de streek waar we zo trots op zijn. Uiteraard zijn veel van deze producten ook biologisch. We kiezen er heel bewust voor om niet een heel uitgebreide kaart te hebben, omdat we graag werken met verse producten. Toch willen we onze gasten iedere keer blijven verrassen. Daarom wisselen wij elk seizoen onze kaart.

Bekijk onze herfst menukaart hier.

Parkeren is gratis bij onze herberg.

Kerstdiner bij Herberg de Loohoeve

Kerst is het ideale moment om te genieten samen met zijn tweeën, het gezin of de hele familie. Samen genieten van de mooiste tijd van het jaar in een warme omgeving met een feestelijk tintje. Tijdens de feestdagen, 25 en 26 december, zullen we twee aangepaste menu’s serveren. U kunt kiezen uit een 5- of 6-gangen verrassingsmenu.* Deze diners starten om 18:00, inloop vanaf 17:30.

Met zorg samengesteld geniet u van de heerlijkheden uit onze bistro terwijl wij zorgen voor het feestelijke kerstgevoel! Let op! Er is een beperkte beschikbaarheid op deze dagen, dus reserveer snel!

Op zaterdag 24 december serveren wij ons reguliere menu, deze avond zijn we alleen geopend voor hotelgasten.

*Vermeld bij uw reserveringen eventuele dieetwensen en/of allergieën.

Dineren bij Herberg de Loohoeve

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons een “goed bord eten” krijgt als je komt dineren. Dat betekent dat wij de producten zoveel mogelijk laten zoals ze zijn. Laat je verrassen door ons 3 gangen verrassingsmenu (vis, vlees, of vega), of kies één van onze andere eerlijke gerechten. Een goed bord eten voor een fatsoenlijke prijs, dat vinden wij belangrijk!

Onze keuken is elke dag geopend voor het diner.

Maandag en dinsdag tot 20:00 uur.
Woensdag t/m zondag tot 21:00 uur.

Op maandag en dinsdag hebben we een aangepaste kaart. (zie menukaart)

Reserveer een tafel in onze bistro.

Lunchen in Schoonloo

Ook onze lunchkaart bestaat uit mooie streekproducten. We hebben een heerlijke maaltijdsoep, ruim belegde tosti’s, verrassende maaltijdsalades en nog veel meer lokale lekkernijen. Heerlijke producten die zeker de moeite waard zijn om een keer te proberen. Voor iedereen die niet kan kiezen hebben we ook een ‘scharrellunch’. Een plank voor twee personen met allemaal lekkernijen.

Kom gerust eens langs en geniet van een heerlijke lunch in onze herberg.

Reserveer een tafel in onze bistro.

Ontbijt van Herberg de Loohoeve

Onze uitgebreide ontbijtplank is niet alleen voor hotelgasten die bij ons gelogeerd hebben. Ook kunt u los bij ons ontbijten, reserveren voor een los ontbijt gewenst.


We bieden een rijke proeverij aan heerlijkheden die bij een goed ontbijt horen. We hebben geen buffet, dus je kunt lekker aan tafel blijven zitten voor verse koffie en thee. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je altijd bent voorzien van de producten die jij het lekkerst vindt. We staan altijd klaar om het jou zo goed mogelijk naar je zin te maken. Bij Herberg de Loohoeve hebben we geen vaste ontbijtzaal, dus je kunt lekker gaan zitten waar je wilt. Dat kan buiten zijn, in het restaurant, aan de stamtafel, in de loungeruimte en zelfs bij de houtkachel. Het is jouw moment om te genieten en rustig wakker te worden. Je kunt bij ons ontbijten van 8.30 uur tot 10:30 uur.

Reserveer een tafel in onze bistro.

Herberg de Loohoeve