Nederlands Deutsch

Onze kamers

Logeren bij Herberg de Loohoeve

Onze herberg heeft verschillende kamers waar je kunt logeren. Je kunt op basis van jouw wensen een kamer kiezen die bij jou past. Overnachten tussen de natuurgebieden en prachtige bossen, vlak langs het Pieterpad en andere prachtige wandelpaden. Kom genieten van het natuurrijke Schoonloo!


Bekijk onze arrangementen die je laten genieten van onze schitterende omgeving!


Honden zijn bij ons van harte welkom. We vinden het wel fijn als je aan ons doorgeeft dat de hond mee gaat. De kosten voor de hond zijn €10,- per nacht. Honden zijn alleen mogelijk in combinatie met een van de Lookamers.

Als je niet aangeeft dat er honden mee zullen komen, dan zijn we genoodzaakt extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Parkeren is gratis bij onze herberg.

Boerderijkamers

Wij hebben twee boerderijkamers. De Grupstal en de Poststal. Deze kamers op de benedenverdieping hebben allebei een eigen terras aan de kant van onze tuin. De Grupstal is een kleine, maar erg knusse kamer waar je heerlijk van je rust kunt genieten. De Poststal is ook een knusse kamer, met een ligbad.

Boek een overnachting in een boerderijkamer.             

De hooizolder, onze suite

Overnacht in onze rustgevende suite, de Hooizolder. Deze kamer vind je op de bovenverdieping en heeft een kingsize bed, een badkamer met bad en een heerlijke zithoek waar je je kunt terugtrekken met een goed boek. In deze kamer heb je vanuit je dakkapel een prachtig uitzicht over de tuin en de vijver. Een perfecte kamer om langere tijd te verblijven. Je kunt in De Hooizolder ook een extra bed laten plaatsen als je dat wilt.

Boek een overnachting in een boerderijkamer.             

Lookamers

Je kunt bij ons in vijf verschillende lookamers overnachten in een vrijstaand gebouw achter het restaurant. Het zijn ruime kamers, met alle vijf een eigen terras. Een plek waar je bijvoorbeeld heerlijk in het zonnetje kunt genieten na een fietstocht of wandeling. De kamers zijn allemaal op de begane grond, met een eigen badkamer. De kamers zijn ruim, dus er is ruimte voor een extra bed, of een kinderbedje. In overleg maken wij dit graag voor jou in orde.

Boek een overnachting in een Lookamer.

Standaardkamers

Deze kamers zijn boven het lounge gedeelte van het restaurant. Het zijn knusse, sfeervolle kamers met uitzicht op onze tuin en onze vijver.  

Boek een overnachting in een Standaardkamer.

Herberg de Loohoeve